Spex

Idag tog vi spexfoto. Judith & jag slängde ihop en "klänning" av mjölkpaket lite snabbt igår. Det var inte någon höjdare direkt. Igår mådde jag jättedåligt, ont & tung i hela huvudet som sedan gick ner i nacken & tät i näsan. Så idag gick jag bara ner & tog spex sen vandrade jag hem igen. Igår visste vi inte om de var allergin som börjat spöka igen, men nej. Dragit på mig en rejäl förkylning nu till Valborg, kan inte bli bättre. Ikväll är sängen min date & förhoppningsvis ska detta försvinna snart.

Anton Ewald, du är bra snygg du

Finner inga ord, snyggsnyggsnygg

Underbara syster

Min eftermiddag spenderade jag med min saknade syster. Hon har varit bortrest i lite mer än 6 månader. Var hemma hos henne i hennes nya lägenhet & åt & hade mysigt. Tog tåget hem vid 8 tiden & nu sitter jag med pappa framför fotbollen.

Från Falköping till Barcelona

Torsdagsmorgonen startade med en tågresa upp mot Falköping & hemfärd på fredagskväll. Under dessa två dagarna hade vi 8 timmars träning + att jag tog igen lite plugg. Skulle egentligen stannat hela kvällen men startade en ny resa på lördagsmorgonen. Planet gick från Landvetter klockan 06.20. Upp vid 3 & helt död på planet. Den dagen var vi ute & kollade lite & käkade. På kvällen var vi & tittade på fotboll, Barcelona mot Levante. Dagen därpå var vi nere i hamnen & kollade runt & lite andra ställen. På kvällen gick vi ut & åt. På måndagen var det hemfärd igen, planer gick vid 15.10. Men innan det hann vi med lite shopping. Vi mellanlandade i Paris där vi käkade & sedan gick på nästa plan mot Sverige. Var hemma runt 12 tiden.

Dessa 5 dagarna har varit mycket trevliga! Vi fick även reda på vilka vi skulle få bo med uppe i Falköping. Blev nöjd med mina kamrater & vi kommer ha det super!

Mot Falkenberg

Igår röntgande jag mitt knä som varit ett problem ganska länge. Svaren får jag om 1-2 veckor.

Idag har inte hänt så mycket, gjorde nationella & packat inför Falköping & Barcelona. Nu åker jag mot Falkenberg för lite volleyboll

Bilder från SM 2013

Volleyboll SM 2013

Helgen har varit toppen! Mycket rolig volleyboll & träffat massor av härligt folk. Vi hamnade på en sjätte plats vilket var riktigt bra eftersom vi hade flera spelare borta. Jag var dock inte helt frisk kände jag men läkaren hade sagt att jag kunde spela om jag inte hade feber. Jag blev lätt andfådd & kände av halsont igen på söndags kvällen. Har även ont i halsen idag & hoppas verkligen det går över tills på torsdag då jag åker upp till Falköping för träning & tester inför RIG.

Från lördagen till söndagen stannade jag & Judith på hotell. Vi hade det super! The flying seal gjorde comeback detta året & vi hyrde även en cykel & åkte runt lite i Göteborg.

Mer bilder från SM kommer i ett annat inlägg.

Snart mina

Beställde hem dessa två godingar från dmretro.se häromdan. De landar förhoppningsvis snart ner i min brevlåda.
Leggings 249 kr
BH 279 kr
 

S T I L L S I C K

Rubriken talar sitt. Fortfarande sjuk & ännu en dag i sängen. Vaknade klockan 11 & gick upp för frukost vid 12. Sen har jag bara vilat hela dagen. Tog en lite promenad på slingan med min finaste vovve. Gick ungefär 1,5 km på 30 minuter, vilket är jättesakta. Märker att jag är trött i hela kroppen, helt andfådd & fick röra mig framåt sakta, väldigt sakta. Antagligen stannar jag i sängen i morgon också, men vi får helt enkelt se om den kommande natten kan göra underverk.

Falkenberg-Hylte/Halmstad

Kan kvällen sluta bättre med en SM-final i volleyboll nu när man är sjuk? Tyvärr får det bli via datorn..

Underbara helg

Helgen var underbart då min käraste vän från Värnamo kom ner, vi hade supermysigt!

Nu är vi i mitten av veckan & jag ligger hemma med ont i halsen, dock var de ingen halsfluss eller liknande utan ett vanligt virus som behövde vila. Hoppas verkligen jag blir 100 % frisk innan helgen då SM väntar!

Bilder från helgen

Summering av lovet

En liten summering av lovet såhär långt. Det var varit toppen, vädret har varit kanon!
Långfredagen var en bra invigning av lovet, var hos en kompis med alla min vänner & hade en kanonbra kväll!
Lördagen bestod av jobb & chill med judan eftersom det var beach i Gbg dagen efter vilket slutade med seger!!
I måndags gjorde jag inget speciellt. Tisdagen den 2/4 var vi & firade vår kompis som fyllde år & volleyboll. Vi kollade även fotboll hemma hos mig på kvällen. Min lilla vovve fyllde 1 år i tisdags också. Onsdag var jag & kulan på gymet & tog en härlig promenad med min finaste vovve! Vi drog även ihop ett gäng & drog till donken. & idag var vi på samma spår mot kungsäter för att fira en till kompis & sov även över med mina tjejer i natt & dagen avslutades med volleyboll & musik med pappa

Imorgon kommer Saga hit & det ska bli super, längtar!

https://cdn3.cdnme.se/3074502/6-3/pic_515ded859606ee3bf3941c5f.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3074502/6-3/pic_515ded8bddf2b31fa9fa76d2.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3074502/6-3/pic_515ded92e087c35cbf65e571.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3074502/6-3/pic_515ded9eddf2b31f65513e32.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3074502/6-3/pic_515deda39606ee3b7b125a11.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3074502/6-3/pic_515deda7ddf2b31f5c3d07ff.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3074502/6-3/pic_515dedb2ddf2b31f7ab8e764.jpg" class="image">

RSS 2.0