Tacos

Lovet avslutas hos farfar med lite tacos

Yesterday

 
Tillbringade gårdagen med fantastiska vänner! 

Plugget tar över

Precis som rubriken förklarar har det varit fullt upp med allt plugg.. I helgen spelade jag match som vi tyvärr förlorade men det är bara att ta nya tag till SM! :D Idag fick vi reda på att vi fått en reservplats till SM. På kvalet spelade vi riktigt dåligt och själv tycker jag att vårt lag är bra och skulle egentligen ha en plats redan i kvalet, men allt gick emot oss... Men eftersom ett lag hoppasde av och vi hade första reserplatsen så fick vi komma med iallafall, superglad över det! Efter matchen i lördags så drog jag, Judith och Jonna en snabbis på Ikea och degade runt medans föräldrarna shoppade lite, blev en hel del skratt. Sen på kvällen tog Judith och jag en lugnt kväll hemma, vilket var skönt. Dock hamnade jag i ett skypesamtal till klockan 3 på natten.
 
Söndagen var riktigt tråkigt. Gick upp runt 11 halv 12 för att plugga, vilket var riktigt segt.. Pluggade exakt hela dagen. Runt 12 på natten gick jag och la mig efter allt plugg. Igår gjorde jag klart det och skickade in det. Annars var måndagen grym. Hade besök av Andreas, Alice och Judith, vi käkade lite och jag bakade en kladdkaka som vi fikade och vissa personer hade lite gräddkrig. Efter det besöket drog jag och Judan och simmade.
 
Snart kommer Judith och då blir det lite plugg innan träning!
 

Himmelriket med Håkan

Finner inga ord, Håkan med Judith i sommar!

We heart it

Cafémys

Sitter just nu på Mignon & fikar med Judith efter lite ärenden på stan

Plugg, plugg & mera plugg

Idag har det varit plugg och ännu mera plugg. Ett väldigt tråkigt inlägg & onödigt. Det positiva är att om jag och Judith får tag i biljetter drar vi på Håkan Hellström i Juni, super!! Detta räddade min måndag och veckan framåt!

 

Kungsmässan

Supermysig dag på Kungsmässan med Judith. Fick med mig ett och annat hem. 
Linne från Bik Bok 99 kr
Smycken från Ginatricot 129 kr
Trosor från Ginatricot 59 kr/ st
Bh från Ginatricot 99 kr
Bh från H&M 199 kr
Fick även hem två par örhängen. 
 
Nu tänkte jag vandra bort till Judith för lite plugg.

Tågluffar mot Kungsbacka

Nu har vi precis hoppat på tåget mot Kungsbacka för lite shopping. Får se om jag får något trevligt med mig hem.

Regnbågens färger

Bakat tårta hela dagen, men resultatet blev faktiskt ganska lyckat för att bakat tårta för första gången typ. Annars har jag & Judith inte gjort mycket mer än att jag har fixat mina naglar.
Nu ska vi ut på en runda med vovven

 
 

Lugn fredag

Idag blir det en lugn fredag hemma framr tvn med Judith. Gick hem från skolan idag för att jag hade så otroligt ont i huvudet, tog en Ipren & la mig i sängen och vilade. Huvudvärken är över men är fruktansvärt trött & orkar ingenting idag. Så idag blir det film hela kvällen. Nu ska jag fortsätta att mysa med Judith, ha en fortsatt trevligt fredag!

RSS 2.0