Kunde inte låta bli ..

sometimes I like Sundays

.. som denna. Dagen har inte varit så långtråkig som jag trodde. Gick hem från Filip runt 12 & sen bakade jag några timmar. Efter bakandet kom brodern min & Jenny för lite käk & där efter kom Judan på fika.
Muffin med grädde, granatäpple & glass
Kladdkaka i muffinform
I allt bakande blev det 2 stycken cheescakes till pappa som han ska ha till jobbet. Fick också fixat mina naglar ;)

Just nu

sitter jag vid datan & ska snart vandra ner mot Filip igen för övernattning. Dagen har tillbringats med TV & hockey sen halvsomna jag i hans säng innan jag drog hem & käkade. Annars är livet fint, ha det!

FRIDAY I'M IN LOVE

Orkar inte komma på någon rubrik

Veckorna går verkligen fort.. Imorn är det fredag, igen & det är inget vi klagar över! Haha, jag vet inte vad jag ska skriva om... Men träningen idag ägde, volleyboll & dans är en bra kombination. Annars har dagen varit bra, varit lite trött bara. Satt uppe & kolla fotboll igår men orkade inte kolla klart för jag var så trött, haha! Men nu orkar jag inte skriva mer precis som alla andra inlägg, -.-! byyee!

Dålig uppdatering, igen ...

Aah, vart ska jag börja..? Jo, vi spelade SM-kval i helgen & vi kom 2a så vi ska spela SM i April någon gång (y) Annars har det inte hänt mycket, men imorn har vi volleybollturnering halva dagen & sen ska vi vara domare halva dagen också, så det är bara massa volleyboll imorn! :D Orkar inte skriva mer.. bye!

Jag ser det snöar!

Hej, snön faller som bara den, lite surt bara att den kom så sent.. Vill egentligen inte ha snö nu, & speciellt inte imorn för då ska vi åka till Ängelholm för SM-kval.. Men jag & Judith tog i alla fall ett åk i vinerlandet. Min syster & kusin var här innan oxå & fikade & firade mamma lite smått.. Det blev inte riktigt som vi tänkt, blev inte många gäster eftersom det snöar så mycket, men vi hade trevligt i alla fall. Vi målade naglarna & lite annat smått & gott! Senare ikväll vet jag inte vad som händer men Judith & jag hade tänkt att åka ner & ta en runda på maskinerna i det nya gymmet. Love!


FREDAG!

Mys fredag med Judith, gick ner till Hemköp köpte lite gott & sedan gick vi hem & käka tacos hos Judan. Efter maten gick vi hem till mej & kollade grey's anatomy & sen kom Alice & gjorde oss sällskap.
Love!

Nymålade naglar!

Dålig uppdatering

Jo, jag vet, jag är dålig på att uppdatera.. Men mina senaste dagar har jag spelat volleyboll, badat bubbelbad, kollat GA, tagit kort & sprungit med Sara & lite annat smått & gott!

Gekås & mys med Judith!

Ja, på gekås blev det en hel del...

* 4 nagellack
* Plattång
* Grey's anatomy, säsong 6 <3!
* Rosa iphoneskal
* Plast till skärmen
* Toffsar
* Mysiga tofflor
* Påslakan med kossor på (a)
* Geisha
* & några konstiga sugrör

& har precis testat mina nya nagellack & resultatet blev såhär ..

Kvällsinlägg..

.. som inte blir långt, för jag orkar inte blogga idag heller (a)! Men just nu sitter jag iaf & kollar på Grey's anatomy & ska snart sova. & imorn är det fredag & detta var ett tråkigt & onödigt inlägg, aja, Godnatt!

Onsdag

Hello, skolan gick ganska snabbt idag, & på so:n satt jag & målade naglarna sen flöt allt på bra! Senare var jag med Judan & vi chilla, sen kom Sture & Filip, men vi gjorde typ inget.. Kolla på en tråkig film..
Imorn är det träning (y)
& nu har jag inget mer & skriva, bye!

Back to hell

Yes, klarat av första dagen, men man får tänka positivt.. Det är snart sportlov! :D Om typ 5 veckor  ... aja.
Idag har jag haft fullt upp, först skola till 15.00, & idag hade vi konfa från 15.00 - 18.00 & sedan träning. Men nu är jag äntligen hemma, duschat käkat & ska snart kolla GA. Jag har tyvärr kollat klart på säsong 5, så funderar på att ta & kolla om 3an. Man får ju passa på & njuta av kvällarna innan alla läxor kommer ;)
..& jag vet, jag suger på att blogga.. Men jag har inte haft lust eller orkat de senaste dagarna , men ska försöka bättre mig!
Hörs imorn, puss&kram!

julafton, igen ....

Hej, precis som rubriken visar ska vi ha en till julafton, min syster kommer så det är ingen stor julafton, haha!
Men annars händer inte mycket, igår var jag med Kulan & Filip på kvällen & på dagen bakade jag cupcakes. Orkar inte skriva mer, haha! Ha det, Puss&Kram!

Volleyboll

Halloj, har inte orkat eller tänkt på att blogga när jag varit iväg. Men har iaf haft 3 underbara dagar men volleyboll, & som vanligt skämde jag ut mej för en helt läktare när vi fick priset ... Men orkar inte skriva om mina dagar så ni får titta ist, men vi kom 3a, så fick med ett brons hem & killarna tog guld! :D












'






Gott & blandat

Hej, som rubriken visar har dagen varit blandad med massa olika aktiviteter. Börja med ett avsnitt med GA, sen tog jag bussen in till Varberg & gick en runda på stan med Matilda. Vid halv 6 var det volleybollträning, & nu håller jag på att packa tills imorn, för då sticker vi iväg med distriktslaget till Katrineholm för lite volleyboll :) Blev en snabb förklaring av dagen, måste fortsätta packa, men bilder på mina fynd dyker la upp. Nu får ni nöja er med fika bild, hajdå!

Trött

Hej! Kom precis hem från en behandling för min rygg.. Var trött när jag åkte dit & tröttare när jag var klar, men skönt var det & min rygg behövde det. Nu sitter jag i min säng med en tallrik glass & ska kolla Grey's anatomy. Hörs kankse senare, Puss&Kram

Happy new year!!

Har inte så mycket mer att säga mer än att kvällen ägde igår!!

RSS 2.0