Guldbröllop blandat med klassikern

I helgen firades det guldbröllop för världens bästa mormor & morfar. Vi åt & hade en trevlig stund.

Idag cyklade vi klassikern, 4,4 mil. Min cykel var inte riktigt med mig, det var som art bakhjulet inte snurrade. Det gick mycket segt men det var en trevlig åktur med fikapauser & skönt sällskap. Vi fick även in en badtur.

Premiär

Premiären gick kanon i Falkenberg idag. En rolig & bra träning, dock regnade de men det var kul iaf.

Längtan är stor

Jaa, längtan är stor. Vill att min lille bebis ska komma hem nu. Var & hälsade på honom idag. Oj vad valparna vuxit. Så små & så söta med deras lurviga päls.

Har även hunnit med att träna, göra klart 2 skolarbeten, fixat fotinlägg & hälsat på de små vovvarna.

I morgon väntas skola, plugg, träning & förhoppningsvis årets första beachträning med Falkenberg, kommer bli super!!

En bra kväll & en bra start på dagen

Gårdagen tillbringades hos Familjen Helmersson. Vi åt gott, var ute på en liten promenad med Bono & kollade på Eurovision. En lugnt & skön kväll.

Idag har jag precis ätit frukost & ska snart gå & göra min i ordning för senare åktur till Växjö för att kolla fotboll med pappa.

Mina senaste dagar i bilder

Tre bilder som beskriver vad som hänt de senaste dagarna. Nu när jag äntligen är fullt frisk igen har det blivit en hel del träning. Så mycket spring i benen efter 3 veckor

Du är välkommen hem till sommaren!

Ingen förändring

Ingen förändring ur huvud taget.. Fortfarande sjuk & vill verkligen ut ur mitt hus. Idag gjorde jag klart min teckning som jag påbörjade igår. Ja, man får mycket fritid när man är sjuk & när man tittat på tv i 7 timmar vill man gärna göra något annat ibland. Det är tur att jag gillar att måla, för mycket annat orkar jag inte göra!

My birthday, 2 may

Min födelsedag kunde varit bättre. Sängen har varit in bästa vän hela veckan & även imorn. Ingen aning hur länge detta kommer hålla på, hoppas verkligen de släpper till helgen. Annars har la dagen varit bra om vi bortser från att jag mått dåligt & bara kollar på modern family hela dagen. Mamma kom hem med massor av frukt & choklad till mig, sen på kvällen käkade vi tacos & fika med familjen + Judith men hon ingår. Imorn är de ännu mer modern family & vila som gäller!! Tack så jättemycket för alla gratulationer jag fått idag!

RSS 2.0