Toppendag!

Varit en toppendag idag. Började morgonen med att redovisa arbetet om förintelsen för 9-7 på skolan & det gick super. Nervösiteten släppte efter första minuten och sen gick allt som de skulle. Vi fick ett litet problem när vi inte fick igång bildspelet, haha.. Men det löste sig bra, Andreas stod i lugn & ro och fixade de medans jag fick stå & köta lite och svara på frågor. Den andra redovisningen gick också super då vi fick igång bildspelet som vi skulle.
 
För er som inte visste så var Andreas & jag i Polen i höstas & besökte Auschwitz & Birkenau med resten av Varbergs skolor. Man fick skriva en motevering varför man ville hänga med så valde de ut två stycken från varje skola i Varbergs kommun. Sen skulle man göra ett arbete om det och redovisa för skolan. Det var en mycket lärorik resa!
 
Sen om någon vecka ska vi ta och göra en kortare och inte lika hemsk redovisning för 5 - 6.
 
Snart kommer Judith på fika & då ska vi ladda inför dagens hemmamatch mot Falkenberg. Ska äntligen få spela igen efter att jag mått sådär denna veckan, men nu är jag på fötter igen och är taggad till tusen! Får ge allt och hoppas på en vinst!

Efter plugg kommer kaka

Äntligen är allting färdigt inför morgondagen. Satt från halv 6 och pluggade om förintelsen med Andreas till klockan halv 9. Så nu är äntligen allt klart för att redovisas imorgon! Nervös men det ska faktiskt bli roligt. Nu efter allt plugg tänkte jag ta och belöna mig själv med lite kladdkaka & ett glas mjölk & film. Natti

Regnet faller över våra huvuden

Idag har inte hänt så mycket, kom hem från skolan & drog mig mot Andreas för att plugga om Auschwitz & det är inte mycket kvar nu innan redovisningen på torsdag Lite nervös inför torsdagen med förhoppningsvis går det bra!
 
Efter allt plugg drog jag med hemåt i 10 minuter innan jag gav mig ut i regnet igen på en runda ner till idrottshallen med Judith och Bono. Ingen av oss fick träna idag så då tog vi med vovven & gick ner och kollade. Annars har det inte hänt mycket mycket mera, imorgon blir det mer plugg!

LOL

Ikväll somnar jag till filmen LOL men först lite engelska. Imorgon hoppas jag att jag mår bättre så jag kan ge mig tillbaka till skolbänkarna.
Kyle är ju bara för snygg!

Sjuk

Idag har jag bara slappat i sängen och kollat tv och myst med min gosevovve. Sen kom Andreas en stund och vi fixade lite med Auschwitzarbetet tills Judith kom på besök. Sen satt vi bara och kolla tv och småsnackade lite. 
 
Hittade lite mysiga bilder på min vovve som jag tänkte dela med mig av. 
 

Anne på Grönkulla

Dags att mysa ner sig med svenskaboken som behövs läsas ut, dock är boken ganska bra faktiskt. Godnatt på er!

Lite 30 års firande

Bra dag igår då vi var på monark och firade min bror som fyllt 30. Detta firades med god mat och dryck och underhållning med mycket skratt. Jag stod för efterrätten då det blev cheesecake med bär, det blev riktigt lyckat och 1/6 cheesecake blev över. Cheesecaken som blev över hade jag tänkt och bjuda mina vänner på och förhoppningsvis går den hem där med. Igår var vi runt 75 stycken så det var mycket folk och mycket trevligt! 
 

RSS 2.0