Spelets regler

Mys med familjen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Somewhere only we know - Keane

Förälskad i denna underbara låt så de skvätter om de
 
https://www.youtube.com/watch?v=Oextk-If8HQ
 

evelinajensen.tumblr.com

 

Vad vore jag utan dina andetag

Börjar bli riktigt tråkigt att vara sjuk nu & jag saknar min goaste bästavän!

Underbara fredag

Önska att de var så, men denna fredagen lär bli lika seg som veckan har varit... Kollat film hela dagen och min kväll består av ännu mer film.. Mår dock bättre idag, penicillinen har lugnat ner min hals men känns klumpigt att svälja, som att de ligger en tennisboll i halsen.. Nu ska lägga ifrån mig dator & fortsätta kolla film, ha det gott!
 
 

Underbara halsfluss ...

Penicillin & de betyder att de inte är någon träning på 10 dagar, underbart ... Gosar ner mig i soffan med en film & lite glass med pappa!

Vårdcentralen ...

Jag som trodde de gick mot friskare dagar, men de är tydligen inte över än.. Fått fruktansvärt ont i halsen i natt och ska till vårdcentralen runt 5 för att kolla upp de. Får helt enkelt hoppas på de bästa!

Här kommer hela dagen på en & samma gång

Hejsansvejsan! 
Efter skolan gick jag en långpromenad med min vovve. Efter de drog jag in till stan en sväng med mamma & Kulan efter jakt på nya skor. Hitta ett par svarta Palladium. HItta även ett belock till mitt armband och ett glittrigt nagellack. 

För någon timma sedan var bullbakandet i full gång hemma i Jensens kök. Kulan & jag har bakat
vanlijbullar & kanelbullar sen klockan halv 8.
Avslutar dagen med en varm bulle & ett glas med mjölk, underbart! 
 
 
 
 

Länkbyte

 
 
 Klicka gärna på länken ovan & ta en titt på Lattis blogg 
Ni lär tycka om den ↑
 
 

Blåser bort bland löven

Kom precis in efter en liten promenad med vovven. Härligt med lite frisk luft för huvudvärken. Annars har det inte hänt så mycket mer, vilat i soffan hela dagen & lär fortsätta så! 
 
 

Måndagsmys!

Verkar som att huvudvärken håller i sig.. Vandrade hem från skolan idag runt halv 11. Mådde inte så bra & mår fortfarande dåligt. Ont i huvudet, torr i halsen, snuvig & har ingen aptit. De är så fruktansvärt tråkigt att ligga hemma, kollat på tv sen somna jag i två timmar, de var dock riktigt gott. Nu sitter jag framför tv med familjen & kollar fotboll, tryckte i mej lite potatismos & knappt 1/4 biff & lite vindruvor, ha en fortsatt trevligt kväll!

Seger!

Började säsongen med en härlig vinst, härligt brudar! Dock har dagen inte varit den roligaste.. Mådde dåligt, fick en sån fruktansvärd huvudvärk så hoppade över 1,5 match och vilade istället. Efter vinsten rullade bilen hem mot Veddige igen, käkade och duschade sen stack jag ut på en prommenad i kylan med Judith, Sara och min lilla ängel som fyller år idag! Nu väntas sängen, godnatt!
 
 

Laddar inför morgondagen!

Imorn gäller det, första sammandraget för säsongen. Samling imorn klockan 07.15 för avfärd ner mot Smålandstenar. Dags att packa väskan sen fortsätter jag mot sängen, godnatt!

 

RSS 2.0