Fri som en fågel

Ja, dagen har varit härlig. Började med att stiga upp & käkade frukost & fixade mej. Sen drog jag in med Jonna & mina päron till stan & handlade till nyår. Sen gick Jonna & jag på stan.. Tyvärr lämnade jag tillbaka mina skor...
Men dagen fortsatte hemma hos mej där vi bakade muffins & senare vandrade vi i det kalla vädret hem till Jonna & gjorde Cheesecake tills imorn. Här kommer iaf lite bilder på vad jag handlade idag!
Puder Kicks
Plånbok Din väska
Halsband Ur&Penn

Örhängen Ur&Penn

Bad teacher

Halloj, sitter & målar djur som jag gjort en stund nu, lägger in någon bild senare men orkar inte nu. Tänkte ta och avsluta denna kväll med en film. Imorn drar jag in till stan med Jonna för inhandling inför nyår, & en runda på stan för nya skor.. Blir ganska lång i mina skor, typ 1.83/84.. Får se hur jag gör imorn :) byyee!

Bild från Google

Forever alone and I'am happy for it

Ja, jag är glad för jag är den som är kvar, nu har min bror också hamnat i magsjuka.. Jag är den enda som har klarat sig hittills iaf & jag hoppas verkligen att det fortsätter så! Sitter instängd på mitt rum för andra dagen i rad. Igår var det likadant, GA hela dagen.. Men nu har jag äntligen hoppat upp ur sängen & kämpar för livet för att inte bli sjuk.. Träning ikväll ska bli ganska så härligt, åka bort från huset ett tag & slippa tänka den hemska tanken på att jag kanske bli smittad & hela nyår kommer bli förstörd..Men nej, nu tänker vi positivt här, jag klarar detta.. Funderar starkt på att sova ute i frigge idag, men det är ju det hära med att våga, haahah! & igår orkade jag inte blogga, satt & måla ist, kanske kommer en bild om jag orkar, men har ju inget annat för mej så?! Nu ska jag fortsätta måla & kämpa, hörs kanske senare ikv, Puss&Kram!

Distriktslaget

Here I come!
Nu, gekås!

Jag lever

Än så länge iaf. Nu sitter jag i bilen till Gislaved för distriktsträning, hörs senare!

Mina fynd

Kämpar

Ja, jag kämpar för att slippa att bli sjuk, men jag är frisk & kommer fortsätta så! Mamma & pappa har hamnat i sjukdomens värld, men jag kämpar. In på de lite roligare grejerna... Var i stan idag, hitta nya skor, & ett armband till nyår, mascara och en julklapp till Filip. Inte alls mycket folk i stan nä, typ knökfullt! Men bland allt folk träffa jag Jonna, Johanna & Alma, så gick en stund med dem, & sen träffa jag Sara som hängde med & valde skor, haha annars hade jag stått där i timmar! Efter stan åkte jag till Filip & lämna julklappen och var med honom en stund. Vi spela spel & NHL som jag sög på, haha! Aja, imorn är det träning i Gislaved så upp tidigt imorn, härligt! Bilder kommer, men tar de på mobilen, orkar inte leta upp kameran & dra in på datan, så bilderna kommer på ett annat inlägg. & eftersom jag inte ska blogga mer denna dag & snart ska gå & lägga mej skriver jag faktiskt... Godnatt!

Ett morgon inlägg

.. som inte blir så långt, precis som mina andra inlägg!
Men iaf, ligger död i sängen & orkar inte gå upp & duscha. Men snart måste jag tvinga mej själv upp, ska in till Varberg med mina päron men först ska de jobba en timme, så antingen om jag hjälper till eller sätter mej vid datan eller nåt & underhåller mej själv. Ska byta lite julklappar med även kolla på mellandags rean som började kanske lite smått igår med alla elektronikaffärer men stan öppnar idag. Behöver kolla på ett par skor till nyår & en ny mascara & lite annat smått & gott! Fick ett presentkort på kicks så det funkar ju bra!
Igår invigde jag lite smått min bok, men blev inte färdig så fortsätter la när jag kommer hem, har ändå inget planerat. Förutom att lägga mej i tid, träning med distrikt imorn, sista träningen innan man får redan på om man kommer med. Jahopp, detta blev ett hyfsat långt inlägg iaf. Nu måste jag upp & duscha, hörs kanske senare ikväll!
Puss&Kram!

Heeeemmaaaaaaa

.. från farfar. Plånboken blev lite större + ett presentkort på kicks från bruuchan & Jenny, går alltid åt. Inte så mycket mer och säga, käka lite & fikade. Men snart ska jag gå & träffa Filip & efter det är denna dagen slut. Så hörs mer imorn, Puss&Kram!

Merry Christmas

Känns faktiskt inte som julafton, vill ha en vit jul! Om jag ska vara ärlig så är jag mer taggad till nyår än vad jag har varit till julafton. Julafton var roligare när man var liten & fick leksaker, haha! Aja, var i kyrkan idag & sen vid 2 åkte vi till mormor & morfar som bor LÅÅÅÅÅÅÅÅÅNGT in i skogen & firade jul. Nu ligger jag & kollar GA som avslut på julafton! :D
Ha det!

Godmorgon!

Igår orkade jag faktiskt inte blogga.. & detta får bli ett kort inlägg för har lite bråttom.
Igår fick vi jullov, & det känns härligt! Vi lottade presenter jag & några tjejkompisar sen var jag med Filip & efter det tränade jag volleyboll i 2,5. Kul men flummit!

Nu ska jag snart gå ner till tåget denna kalla vintermorgon utan snö för att åka in till Varberg och jobba hos pappa på min första lediga dag... Jaja pengar i fickan får man iaf som jag sedan ska gå & spendera på stan efter! :D

Nu måste jag dra ner till tåget, byye!

Sydsvenska

Halloj, kom hem för en stund sen från första träningen för distriktuttagningen, gick sådär.. Men min rygg klarade sig ganska bra, lite små ont bara! Vi är ungefär 23 st som kämpar för att få 1 av dom 12 platserna i laget, så det gäller att visa vad man går för, hehe!

Annars har dagen varit chill, imorn är det innebandy halva dagen i skolan. Kanske drar in en stund på stan imorn med mamma, men vet inte riktigt än.

Puss&kram!

Godmorgon!


Skolan väntar, och idag är det sista dagen med vanliga lektioner, känns ganska underbart!
Idag är det uttagning till distrikt, känns ganska underbart det med, bara ryggen håller sig. Ja, detta blev inget långt inlägg, skriver kanske ikväll! puss&kram!

Chill måndag

Hej! Idag har inte hänt så mycket i skolan. Men efter skolan hängde jag med Jonna hem, låg tillslut halvvaken i hennes soffa & kollade GA! Trött som satan gick vi på fys! Nu har jag bäddat ner mej själv framför GA med en glasstallrik, bra avslut på dagen! Puss&kram!

Volleyboll

Stan igår med Jonna, blev inga julklappar igår eller, men köpte lite grejer till mej själv iaf! :D
Nu sitter jag i en idrottshall i Smålandstenar & käkar. Spelat en match & vann!
Bild på snygga filip, puss&kram!

Varberg

HejHej, kom nyss hem från Varberg med Judith. Åkte dit för att handla julklappar, men det blev inget med det. Istället köpte jag 3 grejer till mej själv!
Örhängen från Gina
Örhängen från Kicks
Ring från Kicks

Tisdag

Plugg, plugg och mera plugg.. Men imorn är det sista provet, känns ganska härligt! Träningen gick ju bra för Judith idag som sätt ett mottag rätt i mitt huvud, smidigt ... Imorn blir det stan med Judith efter skolan, nu måste jag fortsätta plugga. BYE!

Innebandy & plugg

Ligger i sängen & kan inte sova. Haha, Träna innebandy för första gången idag, gick ju nästan bra, hehe! Pluggade lite med, inte det roligaste men snart är det över! Aja, ska försöka sova. Puss!

Svenskalektion

Sitter och chillar med Judith på svenskan :D

Söndag

Sitter och målar naglarna om en timme ska jag till kyrkan, mindre kul!
Puss&Kram

Gästis

Jonna här!
Evelina är inte så bra på att blogga, tror inte hon tycker de är kul!
Men evis är hur grym som helst, puss!

RSS 2.0